Prima pagină » Nici Moș Crăciun nu ar vrea să mai plece de acolo! Raiul copiilor!

Nici Moș Crăciun nu ar vrea să mai plece de acolo! Raiul copiilor!

La Botoșani are loc o expoziție din care, dacă ajunge acolo, nici Moș Crăciun nu ar mai vrea să plece.

Laboratorul de cofetărie Casa Dulce, brand al companiei Casa Pâinii, cea mai mare firmă de profil din Botoșani, este locul din care nici Moș Crăciun nu va mai vrea să plece. Rețete vechi, foarte vechi, dar și foarte noi și moderne de prăjituri de casă au fost puse în practică și așa s-a format expoziția de prăjituri de casă de la Casa Dulce.
Calitatea produselor poate fi testată în privirea copiilor care gustă prăjiturile expuse și în declarațiile botoșănencelor prezente la Casa Dulce.

„Aceste prăjituri sunt fenomenale. Nu este nicio deosebire între ele și cele făcute acasă, poate doar că acestea de aici sunt mai gustoase. Eu am un job care nu îmi lasă timp liber și de fiecare dată am fost salvată de Casa Dulce. La toate sărbătorile am comandat prăjituri de casă de aici și cozonac, iar toți invitații mei m-au întrebat dacă le-am cumpărat sau le-am făcut eu și am spus că le-am făcut eu și am fost foarte apreciată”, a declarat o botoșăneancă.

Prăjiturile de casă de la Casa Dulce sunt prezente pe mesele botoșănenilor la cele mai multe dintre nunțile și cumetriile organizate în Botoșani, pe mesele de la cele mai multe dintre petrecerile prilejuite zilele de naștere și sărbătorile religioase.

Cofetăria Casa Dulce îşi are sediul lângă Şcoala de Cooperaţie, pe strada Calea Naţională. 



www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)