Prima pagină » DNA verifică un contract între firma lui Cornilă și DGASPC

DNA verifică un contract între firma lui Cornilă și DGASPC

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au început verificarea unui contract între firma Power Line și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Power Line este condusă de liberalul Sorin Cornilă, cel despre care Florin Țurcanu, președintele PNL, spunea că ar putea fi viceprimarul municipiului din 2016, iar DGASPC este condusă de liberalul Dan Șlincu, instituție subordonată direct Consiliului Județean condus de Florin Țurcanu, președintele PNL.

„Am primit o adresă de la DNA prin care ne-au cerut documente despre contractul cu fira Power Line. Da, firma este a lui Sorin Cornilă. Contractul de mentenanță are o valoare de 1.200 lei lunar și este din 2012. Nu este nicio problemă că se face verificarea”, a declarat Șlincu.

Acesta a precizat că între DGASPC și Power Line mai este un contract de achiziție pentru piesele necesare intervențiilor la rețeaua de calculatoare a instituției.
DNA a solicitat, recent, documente și despre alte contracte ale instituțiilor din subordinea Consiliului Județean Botoșani, cum ar fi cel al sediului închiriat pentru compania de apă Nova Apaserv, sau cel pentru plata artiștilor care au cântat la Târgul Agrozoo.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)