Prima pagină » Moş Nicolae vizitează „Mineral Expo”, la Muzeul Judeţean Botoşani!

Moş Nicolae vizitează „Mineral Expo”, la Muzeul Judeţean Botoşani!

"Mineral Expo” şi Muzeul Judeţean Botoşani organizează o nouă ediţie a expoziţiei cu vânzare de bijuterii, cristale, pietre preţioase şi semipreţioase. În perioada 5-7 decembrie 2014, între orele 10.00 şi 18.00, cele mai interesante cadouri care îi pot face fericiţi pe cei dragi pot fi descoperite într-o fascinantă expoziţie în care îsi dau concursul de la mineralogi până la artişti hande made iubitori de nestemate.

Una din cele mai deosebite exponate din aceasta ediţie va fi “Smaraldul Iubirii”. Piesa cântareşte 6.200 de grame, simbolizând dragostea şi reinvierea. Smaraldul a fost moneda internaţională timp de mii de ani, iar Mongolii din India, inclusiv Shah Jahan, cel care a ridicat Taj Mahalul, adorau smaraldele atât de mult încât le gravau cu texte sacre şi le purtau drept talismane. Conform legendelor smaraldul oferea proprietarului sau talent oratoric, încredere şi intelepciune.
În cadrul expoziţiei vor putea fi admirate obiecte de décor – geode de ametis şi citrin, coliere şi brăţări din rubine, safire, cristale de stâncă, agate şi topaze imperial.
Totodată, printr-un comunicat de presă, Moş Nicolae a anunţat ca va vizita expoziţia MINERAL EXPO. Tu de ce nu ai face-o???

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

250x250x

250x250x