Prima pagină » DNA, anchetă la banii cheltuiți de CJ la Agro-Zoo și la sediul nou la Apă

DNA, anchetă la banii cheltuiți de CJ la Agro-Zoo și la sediul nou la Apă

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție, Biroul Teritorial Suceava, au demarat o anchetă care vizează Consiliul Județean, Nova Apaserv SA și Centrul de Creație.

Astfel, au fost ridicate documente de la Direcția Economică a Consiliului Județean Botoșani, de la compania Nova Apaserv SA, firmă la care CJ-ul este acționarul majoritar, și de la Centrul de Creație.
Unul dintre vicepreședinții CJ, Gheorghe Sorescu, a detaliat ce au căutat procurorii DNA la CJ, Apă și Centrul de Creații.

„Din câte știu eu, au fost făcute una sau două sesizări și de asta au venit cei de la DNA. S-au cerut documente și informații despre Târgul Agro-Zoo din 2013, organizat la Stațiunea Popăuți, iar cei de la Centrul de Creație au pus la dispoziție documentele, iar la Nova Apaserv au cerut date despre mutarea în sediul închiriat la complexul comercial Tratoria”, a spus Gheorghe Sorescu.

Potrivit surselor din Consiliul Județean, procurorii DNA au dubii cu privire la sumele cheltuite pe artiștii care au cântat la târgul Agro-Zoo în 2013. Neoficial, există dubii că sumele ar fi ajuns în totalitate la artiști.
În ceea ce privește închirierea unui complex comercial ca sediu al companiei de apă, pentru care se plătește 600.000 euro în șapte ani.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

250x250x

250x250x