Prima pagină » Vin banii pentru UPU de la Pediatrie

Vin banii pentru UPU de la Pediatrie

Bani pentru a scăpa de o problemă de la fostul Spital de Copii. Ministerul Sănătății va aloca bani pentru finanțarea Unității de Primire a Urgențelor de la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Mavromati. Cel puțin asta susține medicul botoșănean Gabriel Oprișanu, consilierul personal al ministrului Sănătății, Nicolae Bănicioiu.

„Știu de la domnul ministru că vor fi dați bani pentru UPU de la Pediatrie. La rectificarea bugetară se va prinde o sumă pentru finanțarea cheltuielilor de acolo, nu integrală, dar nici cei de la Județean nu sperau că va fi suma integrală, dar la un nivel care să elimine această problemă”, a declarat Gabriel Oprișanu.

Acesta a mai precizat că în următoarea perioadă va fi făcut public nivelul finanțării suplimentare acordate Spitalului Județean Botoșani pentru acoperirea costurilor de la UPU Pediatrie. Până acum, costurile de la UPU de la fostul Spital de Copii au fost suportate din bugetul Județeanului, iar toate unitățile de primire a urgențelor primesc bani direct de la Ministerul Sănătății.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)