Prima pagină » S-au unit împotriva PSD: PNL a fuzionat cu PDL și la Botoșani VIDEO

S-au unit împotriva PSD: PNL a fuzionat cu PDL și la Botoșani VIDEO

„Armatele” lui Cătălin Flutur și ale lui Florin Țurcanu s-au unit împotriva PSD. La sediul PNL Botoșani s-a semnat, vineri, protocolul de formare a Alianței Creștin Liberale, între filialele locale ale PNL și PDL.

„La Botoșani se naște astăzi marele PNL. Politica noastră va fi politica cetățeanului, începând de astăzi. În această toamnă vrem un rezultat bun la prezidențiale”, a declarat Florin Țurcanu, președintele PNL Botoșani, co-președintele ACL.

„Este un moment istoric. În două zile am făcut două fuziuni importante, un moment istoric pentru politica din România. Probabil cel mai important eveniment politic din ultima sută de ani, după Revoluție sigur este cel mai important eveniment politic. Apreciez faptul că am reușit, am lăsat deoparte orice amintiri, am reușit să ne înțelegem. România avea nevoie de o forță politică de dreapta care să se contrapună stângii românești, socialiștilor din România”, a declarat Cătălin Flutur, președintele PDL, co-președintele ACL.

Declarații au făcut și doi dintre prim-vicepreședinții celor două partide, respectiv Cristian Roman, de la PDL, și Gheorghe Sorescu, de la PNL.

„Suntem împreună pentru că ne unesc niște valori, proprietatea, cultul muncii, libera concurență. Cei de la această masă și armata care se află în spatele nostru vor reuși să facă lucruri bune pentru Botoșani”, a spus deputatul Cristian Roman.

„Vrem să înceteze dictatura socialistă și să fie cea a cetățeanului. După 15 august vom merge să discutăm cu cetățenii. PSD are 10% din electoratul Botoșaniului și vrem să scadă”, a adăugat și Gheorghe Sorescu.

La conferința comună de la sediul PNL au mai participat senatorul Viorel Grigoraș, deputatul Verginel Gireadă și viceprimarul Cătălina Lupașcu, din partea liberalilor, și din partea democrat-liberalilor Cristian Achiței, vicepreședintele Consiliului Județean, viceprimarul Eugen Țurcanu și Cristina Miron, purtătorul de cuvânt al PDL.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)