Prima pagină » Portariuc atac la rupere la alianța PNL-PDL: Se regrupează… sunt disperați

Portariuc atac la rupere la alianța PNL-PDL: Se regrupează… sunt disperați

Primarul Ovidiu Portariuc, președintele executiv al PSD Botoșani, a declarat că alianța dintre PNL și PDL nu reprezintă decât o încercare de a prelua conducerea municipiului Botoșani.

„Oamenii lui Băsescu se regrupează, vor să preia controlul în acest oraș unde nu puteai să faci nimic, să participi la activitatea economică sau alte tipuri dacă nu te aflai în acel cerc de influență sau în apropierea acestei camarile. Am văzut mișcări de regrupare, atacuri violente. Asta arată disperarea lor, că dacă nici în această toamnă nu vor reuși să promoveze omul de fațadă… sunt conștienți că sunt pe cale de dispariție. Votul de la ultimele alegeri arată acest lucru pentru că sunt partide care se învârt în jurul a 10-15%”, a declarat Portariuc.

Acesta susține că va face dezvăluiri despre anumite aspecte ilegale.
„Văd aceleași figuri, aceiași oameni care au condus în ultimii zece ani Botoșaniul, care nu și-au rezolvat propriile probleme. Am făcut dezvăluiri și voi mai face despre dimensiunile acestei caracatițe locale care a sufocat orice tip de inițiativă liberă sau orice alt tip de inițiativă cetățenească dacă nu te aflai în sfera de influență a acestor grupuri”, a completat președintele executiv al PSD Botoșani.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)