Prima pagină » PNL și PDL convoacă ședință extraordinară pentru schimbarea vicelui pesedist

PNL și PDL convoacă ședință extraordinară pentru schimbarea vicelui pesedist

Liberalii și democrat-liberalii din municipiu au stabilit cum îl vor schimba pe viceprimarul pesedist Cosmin Andrei. Cătălina Lupașcu, viceprimarul liberal al municipiului, a spus că soluția cea mai la îndemână este convocarea unei ședințe extraordinare.

„Dacă vom cere primarului să introducă pe ordinea de zi un proiect pentru schimbarea lui Cosmin Andrei cu siguranță că nu îl va include sau va amâna cât de mult va putea. Așa că avem nevoie de semnăturile unei treimi dintre consilierii locali pentru a convoca ședința extraordinară și în care să se dezbată proiectul de hotărâre de schimbare a domnului Cosmin Andrei”, a declarat Lupașcu.

Aceasta a precizat că până acum niciun consilier local nu a luat inițiativa de a strânge semnături pentru ședința extraordinară pentru a fi schimbat Andrei.

În CL Botoșani, PNL și PDL mai au nevoie de doar un singur vor pentru a schimba viceprimarul pesedist Cosmin Andrei, și din surse se pare că și-au asigurat votul consilierului Marius Cristescu, de la PPDD, cel pentru care PSD a votat excluderea din CL după ce PPDD l-a exclus din partid.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

250x250x

250x250x