Prima pagină » Vâzdoagă: „Nu ne miră atacurile domnului Țurcanu, ci vehemența lor”

Vâzdoagă: „Nu ne miră atacurile domnului Țurcanu, ci vehemența lor”

Secretarul executiv al PSD Botoșani, Gheorghe Vâzdoagă, a declarat că nu înțelege de ce liderul PNL, Florin Țurcanu, vrea răul social-democraților și că a uitat foarte rapid că aceștia i-au făcut campanie electorală.

„Pe noi nu ne mai miră atacurile domnului Țurcanu, dar ne miră vehemența lor pentru că noi considerăm că nu au nicio bază reală. Dumnealui crează niște scenarii care nou ne sunt complet străine și, ceea ce este și mai grav, crede în ele. Omul lângă care am fost în campania electorală se aliază cu fostul adversar și lovește în aliații lui”, a declarat Vâzdoagă.

Acesta a dat trei exemple în care social-democrații i-au făcut campanie electorală lui Florin Țurcanu în 2012 pentru ca acesta să devină președinte al Consiliului Județean Botoșani.

„Se întreba ce pesediști au fost alături de el în campanie. Eu îi spun că unul dintre ei e Gheorghe Vâzdoagă. Îl întreb dacă își mai amintește că la orele 21.00 ne întâlneam pe drumurile județului? Îl întreb dacă își mai amintește că Paul Pavăl, omul pe care vrea să-l lovească acum, i-a făcut campanie electorală în tot colegiul Dorohoi. Doina Federovici i-a făcut campanie în colegiul Flămânzi”, a declarat Vâzdoagă.

 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)