Prima pagină » OPINIE: Este nevoie de un pact de coabitare Țurcanu-PSD?

OPINIE: Este nevoie de un pact de coabitare Țurcanu-PSD?

USL s-a spart și a lăsat în urmă un singur conflict la Botoșani, Florin Țurcanu contra PSD. Nu este niciun alt membru PNL în conflict deschis cu PSD în afara lui Țurcanu, cel care este și președinte al liberalilor.

Într-unul dintre cele mai sărace județe din țară orgoliile politice sunt uriașe și ating cote de neimaginat, ceea ce nu aduce mai nimic bun botoșănenilor, poate doar o comoditate că „ăștia” se urăsc atât de mult încât nu se vor lăsa să fure cât vor.
E nevoie de un pact de coabitare Țurcanu-PSD la Botoșani? Județul are nevoie de asfaltări, de extinderea rețelelor de apă și canalizare, de construit blocuri, grădinițe și școli, de reabilitat monumente istorice, de dezvoltat turismul, de atras investitori, iar toate acestea pot fi făcute doar cu fonduri europene.
Problema conflictului Țurcanu-PSD este doar aceea de a nu se ajunge la blocaje, la piedici pe care cele două părți și le pot pune una alteia. Pentru a evita asta, ar fi bun un pact de coabitare, dar practic este greu de realizat pentru că ambele părți sunt în campanie electorală și au ajuns, în timp foarte scurt, la jigniri și acuzații halucinante.
Bogdan CALINIUC

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

250x250x

250x250x

PNL Catalin Flutur 300 X 300

PNL Catalin Flutur 300 X 300