Prima pagină » 5 milioane de euro pentru primele 200 de locuințe în noul cartier de la Armată

5 milioane de euro pentru primele 200 de locuințe în noul cartier de la Armată

Primarul Ovidiu Portariuc a declarat că municipalitatea va avea nevoie de 5 milioane de euro pentru a ridica primele 200 de locuințe în noul cartier pe care vrea să-l construiască pe terenurile Armatei.

„Săptămâna viitoare va veni o delegație de la Ministerul Apărării cu protocolul de transfer să preluăm terenurile. Se lucrează la studii geo și topografice. După ce se termină studiile vom demara lucrările pentru utilități. În total avem nevoie de o finanțare de 5 milioane euro pentru primul tronson de 200 de locuințe, pentru a aduce utilitățile, a construi blocurile și a face sistematizarea”, a declarat edilul-șef.

Portariuc a precizat că se lucrează la găsirea de soluții pentru finanțarea acestui proiect, inclusiv fonduri europene, și că la demararea lucrărilor îl va invita și pe Radu Mazăre, primarul Constanței, cel care a fost alături de el și când, în campania electorală din 2012, a pus simbolic o cărămidă acolo.
De asemenea, primarul a spus că în momentul în care se va definitiva proiectul va expune o machetă a acestuia la intrarea în mall.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)