Prima pagină » Un primar își pune în cap toată familia Țurcanu: Florinică, Roxănica și Mihăiță

Un primar își pune în cap toată familia Țurcanu: Florinică, Roxănica și Mihăiță

Primarul comunei Pomârla, democrat-liberalul Dumitru Chelariu, își va pune în cap toată familia lui Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean Botoșani, după declarațiile ironice la adresa acesteia. Chelariu a spus că doar tatăl lui Florin Țurcanu nu are o funcție publică, în rest toată familia are funcții.

„La nivel local îl am pe Florinică, la nivel național o am pe Roxănica, dacă vine la Europa și Mihaita… nu mai am nicio emoție. Asta este cea mai mare bucurie, cu Mihăiță în Europa, mai este Florea Țurcanu, tatăl. Dacă mai intră și domnul Mihăiță la Parlamentul European, legile europene vor merge ca pe roate. Familia Țurcanu face legi județene, naționale, europene”, a declarat Dumitru Chelariu. Acesta a făcut referire la deputatul Roxana Anușcă Țurcanu, soția președintelui CJ și al PNL, și Mihai Țurcanu, fratele președintelui.

Primarul comunei Pomârla a precizat că își dorește ca Mihai Țurcanu să nu fie afectat în Parlamentul European așa cum a fost de scandalul aflatoxinei când era președinte al Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)