Prima pagină » VEZI rezultatele Campionatul Naţional de Qwan Ki Do

VEZI rezultatele Campionatul Naţional de Qwan Ki Do

Botoşaniul a găzduit, în acest weekend, Campionatul Naţional de Qwan Ki Do pentru Juniori şi Seniori. Competiţia s-a desfăşurat în perioada 15-16 martie, în Sala Polivalentă, şi a reunit 23 de cluburi din 16 oraşe, 11 judeţe.

Au participat 174 de sportivi la probele tehnice Qwan Ki Do, 110 sportivi la probele tehnice Co Vo Dao (arme tradiţionale: baston, long gian, abie de lemn, tonfa, palos, cuţite, halebarda, long gian cu 3 şi cu 9 elemente), 200 de sportivi la probele de luptă Song Dau(luptă sportivă) şi 47 de arbitri.

Clubul Sportiv DAO Botoşani a obţinut următoarele rezultate:

Balmos George locul 3 thao quyen arme (baston) 16-18 ani.
Iriciuc Romeo locul 2 seniori thao quyen arme(baston)
Jajaie Florin locul 2 thao quyen arme cu lama(palos).
locul 1 song dau 16-18 ani Bârlădeanu Ecaterina, Huminiuc Daniela si Sandu Andreea.
Agachi Narcis s-a calificat în finala de thao quyen arme de lemn şi a obţinut locul 4 cu long gian.
Locul 1 a fost ocupat de echipa de centuri negre, formată din Jajaie Florin, Corut Ciprian, Agachi Narcis, Curcan Răzvan. Această echipă a câştigat prima dată titlul naţional în 2009, locul 2 în 2010, locul 3 în 2011 şi 2012, revenind spectaculos în 2014 pe teren propriu. Agachi Narcis este campion european en titre, în octombrie 2013 la Zurich.
“Au fost două zile intense pentru clubul DAO Botoşani atât din prisma organizării, cât şi a rezultatelor sportive care au fost aşteptate. În cuvinte puţine, un “regal al artelor marţiale”. Cu această victorie superbă la seniori centuri negre am demonstrat încă odată forţa şi pregătirea de excepţie a sportivilor noştri”, a spus Eugen Ţurcanu, de la Clubul Sportiv DAO Botoşani.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)