Prima pagină » Țurcanu despre PSD-ul lui Dolineaschi: Comuniști, fabrici distruse, sărăcie

Țurcanu despre PSD-ul lui Dolineaschi: Comuniști, fabrici distruse, sărăcie

Liderul PNL Botoșani, Florin Țurcanu, acuză PSD și că minte botoșănenii și că folosește instituțiile statului pentru a amenința oamenii politici din alte partide.

„Domnule Dolineaschi, vă cer public să recunoașteți că județul Botoșani, începând din 1990 a fost condus, în proporție de 80% de către comuniști transformați în pesediști, și v-ați putut lăuda cu un singur lucru: ați ținut județul Botoșani pe ultimul loc din România și pe ultimul loc din Europa în ceea ce privește dezvoltarea județului și a creării locurilor de muncă.Vă cer public să spuneți cetățenilor care sunt pesediștii și ce fel de politică au dus cât timp s-au aflat la conducerea acestei țări și acestui județ, au vândut la fier vechi toate întreprinderile care au creat bunăstare și locuri de muncă pentru județul Botoșani”, îi cere Țurcanu lui Andrei Dolineaschi, președintele PSD Botoșani.

Liberalul susține că pesediștii au făcut cea mai urâtă politică și doresc să o facă și în viitor, sărăcind lumea, punând taxe și impozite, mințind că veți crea locuri de muncă, fără a duce la îndeplinire aceste promisiuni.

„Domnule Dolineaschi, nu încercați să induceți lumea în eroare, făcându-mă fără niciun argument, “ împărat” , titulatură pe care nu mi-am arogat-o niciodată. Împărați puteți fi numiți voi, care veniți o dată pe lună în județ, o dată pe lună primiți lumea în audiență, lucru pe care cu siguranță nu îl puteți afirma despre mine. Vă cer public să încetați cu racolarea de liberali, promițându-le funcții și alte avantaje. Vă cer public să nu mai folosiți poziția de secretar general al PSD, făcând rău PNL și președintelui acestuia, pentru ca cetățenii care locuiesc în județul Botoșani așteaptă de la dumneavoastră lucruri concrete, nu racolări și amenințări”, a mai spus Țurcanu.

Președintele PNL a făcut și o legătură între Dolineaschi și PCR.

„Referitor la afirmația dumneavoastră că mulți politicieni au ajuns la coșul de gunoi al istoriei, vreau să închei cu un singur lucru: setul de valori al PNL este unul care a scris istoria României moderne și a garantat identitatea și unitatea acestei națiuni chiar și după 1947, an în care defunctul Partid Comunist, un partid cu care în mod evident “ nu aveți nici o legătură” , a suprapopulat pușcăriile românești cu oameni care, stimate domnule Dolineaschi, și-au permis, în acele vremuri tulburi, să gândească liber”, a concluzionat liderul PNL Botoșan.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)