Prima pagină » Cu întârziere, Moş Crăciun a venit şi la câinii din padoc. VEZI ce au primit sub brad!

Cu întârziere, Moş Crăciun a venit şi la câinii din padoc. VEZI ce au primit sub brad!

Asociaţia Ador a donat câinilor comunitari din padocul Primăriei Botoşani 5 tone de hrană uscată. Donaţia s-a făcut din fondurile puse la dispoziţie de iubitorii de animale din străinătate, dar şi din ţară sau din Botoşani.

 

Două fundaţii străine, K9 Angels din Anglia şi Pfotenhilfe Griechenland din Germania, au donat în plus hrană cu conţinut ridicat de proteină pentru a ajuta căţeii foarte slabi sau bolnavi să îşi întărească sistemul imunitar şi să facă faţă iernii. În plus, mai mulţi iubitori de animale din străinatate au trimis hăinuţe pentru căţeii foarte slabi sau bolnavi, pe care frigul nopţilor i-ar fi omorât dacă nu li se oferea o metodă de a se încălzi, având în vedere că ei nu pot face prea multă mişcare în padoc.

Voluntarii Ador sunt zilnic la padocul public, îngrijind câinii bolnavi, sortând căţeii adoptaţi şi hrănind mamele şi puii născuţi acolo.

„Voluntarii nu sunt plătiţi pentru ceea ce fac şi o fac doar din dorinţa de a ajuta nişte fiinţe care au nevoie de un sprijin. Toţi cei care au câteva ore pe săptămână pe care doresc să le petreacă ajutând aceşti căţei sunt un ajutor binevenit şi îi rugăm să ne contacteze„, se arată în comunicatul transmis de Ador.

În ultimele 3 luni s-au adoptat 120 de căţei din padocul public Botoşani şi încă 140 au cereri de adopţie până în acest moment.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)