Prima pagină » Motivul incredibil pentru care nemții și englezii ar vrea să locuiască în Botoșani

Motivul incredibil pentru care nemții și englezii ar vrea să locuiască în Botoșani

Îi primim? Nemții și englezii râvnesc la ce avem noi! Vezi capitolul la care Botoșani îi bate NET! Avem un domeniul în care județul Botoșani se află în TOP la nivel național și chiar internațional, iar țări precum Germania, Anglia sau Italia doar visează la ceea ce au botoșănenii.

Omul de afaceri Cezar Ilaș, patronul furnizorului local de internet City Net, a declarat că în timp ce în Botoșani 200 Mbps costă puțin peste 10 euro, în Germania, Anglia, Italia și multe alte țări europene această viteză este un vis.

„Mai mult, dacă la noi se plătește 10 euro pentru o asemenea viteză, în Germania costul este cuprins între 30 și 50 de euro pentru o viteză de aproape zece ori mai mică”, a declarat Ilaș.

Acesta a spus că avantajul nostru constă în faptul că rețeaua este nou-nouță și că în țările din Vest rețelele sunt învechite și nu permit viteze mari. „Dacă e să facem comparație cu domeniul infrastructurii rutiere, noi la Botoșani avem autostrăzi, în timp cei ei au drumuri proaste, la capitolul internet”, a concluzionat omul de afaceri botoșănean.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

250x250x

250x250x