Prima pagină » Scenariu eşuat! A vrut să-i păcălească, dar nu i-a mers

Scenariu eşuat! A vrut să-i păcălească, dar nu i-a mers

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Stânca au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat care intenţiona să scoată din România un autoturism marca Mercedes care avea certificatul de înmatriculare fals.

 

Luni, la PTF Stânca s-a prezentat cetăţeanul român Constantin A., în vârstă de 53 de ani, conducând o autoutilitară marca Mercedes Benz, înmatriculată în România. Autoutilitara tracta pe o platformă un autoturism marca Mercedes înmatriculat în Bulgaria care aparţinea cetăţeanului moldovean Victor O., de 24 de ani. 

La controlul de frontieră, cetăţeanul Victor O. a prezentat pentru autoturismul transportat pe platformă un certificat de înmatriculare emis în Bulgaria şi un contract de vânzare-cumpărare.

“Existând suspiciuni cu privire la condiţiile de formă şi fond ale certificatului de înmatriculare aparţinând autoturismului marca Mercedes lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare în urma cărora au stabilit că documentul este fals total”, a precizat inspectorul principal de poliţieMinodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul de la o persoană din municipiul Bucureşti plătind suma de 1.400 de euro şi nu a avut cunoştinţă despre faptul că certificatul de înmatriculare este fals.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele lui Victor O. lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

250x250x

250x250x

PNL Catalin Flutur 300 X 300

PNL Catalin Flutur 300 X 300