Prima pagină » Vezi ordinea de zi a ședinței CJ de astăzi: drumuri pentru asfaltare, credite, proiecte de investiții

Vezi ordinea de zi a ședinței CJ de astăzi: drumuri pentru asfaltare, credite, proiecte de investiții

PROIECTE DE HOTĂRÂRI pentru şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Botoşani din data de 28.11.2013, ora 10.00:

 

1. Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului de consilier judeţean al domnului Aniţulesei Mihai ca urmarea pierderii calităţii de membru al partidului politic pe a cărei listă a fost ales.(detalii)
2. Proiect de hotărâre privind atribuirea unor licenţe de traseu pentru curse regulate speciale.(detalii)
3. Proiect de hotărâre privind atribuirea unei licenţe de traseu pentru curse regulate speciale.(detalii)
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului de colaborare între Judeţul Botoşani şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani, precum şi aprobarea finanţării achiziţiei echipamentelor şi aparatelor pentru dezvoltarea capacităţii tehnice a Serviciului Criminalistic.(detalii)
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea solicitării de preluare a imobilului „Palat Administrativ” proprietate publică a statului, situat în municipiul Botoşani, Piaţa Revoluţiei nr. 1-3, din administrarea Instituţiei Prefectului Judeţului Botoşani în administrarea Consiliului Judeţean Botoşani.(detalii)
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea solicitării de preluare a unor bunuri imobile, proprietate publică a statului, situate în municipiul Botoşani, str. Cuza Vodă nr. 2, din administrarea „Ministerului Finanţelor Publice – Agenţia Naţională de Administrare Fiscală – Garda Financiară” – în administrarea Consiliului Judeţean Botoşani.(detalii)
7. Proiect de hotărâre privind prelungirea duratei de închiriere a spaţiului în suprafaţă de 2,8 mp, din clădirea punctului de control „Cabină poartă nr. 1”, situat în municipiul Botoşani, str. Marchian nr. 11, aparţinând domeniului public al Judeţului Botoşani, aflat în administrarea „Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati” Botoşani, în vederea funcţionării unui bancomat.(detalii)
8. Proiect de hotărâre privind acordul proprietarului pentru obţinerea autorizaţiei de construire în vederea efectuării lucrărilor de „Refacere şarpantă” la bunul imobil „Şcoală” care aparţine domeniului public al judeţului Botoşani, aflat în administrarea Consiliului Local al Municipiului Dorohoi, pentru desfăşurarea activităţilor de învăţământ a Colegiului Naţional „Grigore Ghica” Dorohoi.(detalii)
9. Proiect de hotărâre privind achitarea contribuţiei judeţului Botoşani la Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est Piatra Neamţ în sumă de 860.000 lei din bugetul propriu judeţean, pentru anul 2014, din care 660.000 lei pentru Fondul pentru Dezvoltare Regională şi 200.000 lei pentru Biroul Regional de Cooperare Transfrontalieră Suceava.(detalii)
10. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Judeţului Botoşani în Adunarea Generală a Asociaţilor a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „ECOPROCES” Botoşani pentru aprobarea cotizaţiei anuale aferente anului 2014.(detalii)
11. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Judeţului Botoşani în Adunarea Generală a Asociaţilor a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „AQUA” Botoşani pentru aprobarea cotizaţiei anuale aferente anului 2014.(detalii)
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului şi numărului de burse acordate pentru învăţământul special în anul şcolar 2013 – 2014, din bugetul propriu judeţean.(detalii)
13. Proiect de hotărâre privind validarea modificărilor intervenite în bugetul propriu judeţean, pe anul 2013.(detalii)
14. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului propriu judeţean, al bugetului instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii şi a virărilor de credite bugetare între capitolele bugetului propriu judeţean peanul 2013, precum şi aprobarea modificării creditului de angajament pentru acţiuni multianuale.(detalii)
15. Proiect de hotărâre privind aprobarea planurilor de ocupare a funcţiilor publice pentru aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Botoşani şi instituţiile publice subordonate, pe anul 2014.(detalii)
16. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului „SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ PENTRU LOCALITĂŢI DIN ZONA DE NORD A JUDEŢULUI BOTOŞANI”.(detalii)
17. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru viabilizarea a 18 tronsoane de drumuri judeţene.(detalii)

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)