Prima pagină » Portariuc, atac fără nicio logică la PNL. Vezi ce le reproșează liberalilor

Portariuc, atac fără nicio logică la PNL. Vezi ce le reproșează liberalilor

Gest de neînțeles! Primarul Ovidiu Portariuc și-a atacat colegii din USL, respectiv liberalii, fără niciun motiv astăzi. După o ședință de Consiliu Local care a fost un circ total și în care proiectul de hotărâre privind contractarea unui credit bancar pentru cofinanțarea lucrărilor la Parcul Cornișa, Portariuc și-a atacat aliații printr-o postare pe Facebook lipsită de orice argument.

„Dragi botoșăneni, astăzi, 28 noiembrie 2013, prin voința consilierilor PDL și PNL proiectul Cornișa a fost blocat în ședința de Consiliu Local! Răfuielile politice și frustrările unora sunt mai presus de interesele botoșănenilor!”, a postat Portariuc pe contul său de Facebook.

Postarea este cel puțin ciudată având în vedere că toți consilierii locali ai PNL au votat proiectul pentru contractarea noului credit, ceea ce face din atacul la adresa liberalilor ceva cu totul de neînțeles. Nici la adresa PDL-ului Portariuc nu prea are ce să reproșeze în cazul acestui proiect pentru că și democrat-liberalii au votat proiectul, excepție făcând Eugen Țurcanu și Lidia Bucșinescu. Trebuie precizat că toți consilierii PSD, inclusiv viceprimarul Cosmin Andrei, au lipsit de la votul pentru proiectul Cornișa și din cauza lor nu a trecut.

Dacă măcar vicele Andrei, care era în Primărie, ar fi fost la vot și ar fi votat pentru acest credit, proiectul ar fi trecut și nu ar mai fi fost probleme.


www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)