Prima pagină » RUȘINOS! Țurcanu acuză că în Județean se fură bijuteriile și pijamalele morților

RUȘINOS! Țurcanu acuză că în Județean se fură bijuteriile și pijamalele morților

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu, susține că a primit reclamații din partea unor botoșăneni a căror rude care au murit în Spitalul Județean au fost tâlhărite după trecerea în lumea celor drepți. Țurcanu face apel la liderul de sindicat din Județean să apere drepturile salariaților, dar și pe cele ale pacienților. 

 

 

„Eu sunt de acord să le dăm toate drepturile, dar de atât cât avem disponibil în buget şi în acelaşi timp sunt convins că aşa ar trebui să fie toţi angajaţii să respecte atribuţiile. Se întâmplă lucruri la Spitalul Judeţean care, din punctul meu de vedere, sunt ciudate şi foarte grave. Să ajungi ca o persoană să moară în spital şi să îi fure cerceii din ureche, la alţii le-au furat pijamalele şi au ajuns la morgă fără pijamale. Este o chestiune de neacceptat şi parcă discutăm de Spitalul Judeţean ca de o zonă unde se adună şi fac infracţiuni. Eu am fost corect cu ei dar dacă s-a ajuns să se fure este un lucru foarte grav”, a declarat Florin Ţurcanu.

Președintele CJ susține că inclusiv soția sa, deputatul Roxana Anușcă Țurcanu, i-ar fi povestit că unei rude care a murit la spital i s-a furat verigheta.

Țurcanu a spus că i-a cerut managerului Spitalului Județean, Viorel Iliuță, să demareze o anchetă și să vadă ce se întâmplă cu adevărat.

„L-am sunat pe domnul Iliuţă, dumnealui m-a asigurat că face tot ce depinde de el. Eu chiar îl compătimesc. S-a aruncat în groapa cu lei”, a competat Florin Țurcanu.

În urma celor sesizate de președintele CJ Botoșani, conducerea Spitalului Județean a demarat o anchetă internă.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)