Prima pagină » Portariuc pleacă după banii chinezilor

Portariuc pleacă după banii chinezilor

După euro și dolari, primarul Portariuc pleacă și după yuani! Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, va prezenta proiectele de investiții ale municipalității la nu mai puțin de 300 de oameni de afaceri chinezi. Edilul-șef al municipiului Botoșani va participa la Forumul Româno-Chinez de la București și va încerca pe cât posibil să prezinte într-o formă cât mai atractivă investițiile de la Botoșani care s-ar putea face cu bani din China.

„Am discutat cu domnul Cătălin Nechifor, președintele Consiliului Județean Suceava, și va include detalii despre Botoșani în prezentarea pe care o va face despre oportunitățile de turism din Suceava. Este vorba despre detalii despre Arealul Urban Botoșani-Suceava”, a declarat Portariuc.

Marți și miercuri, primarul Portariuc va încerca să-i informeze pe oamenii de afaceri chinezi despre proiectele de investiții din urbea noastră și să le prezinte punctele economice ale municipiului care pot aduce în viitor profituri substanțiale odată cu dezvoltarea urbei. Edilul municipiului Botoșani va lua parte la un eveniment istoric pentru ultimii 19 ani, pentru că atât a trecut de la ultima vizită a unui premier chinez în România.

Este a doua campanie derulată de Primăria Botoșani pentru promovarea economică a municipiului la nivel internațional, după participarea la forumul economic internațional organizat, săptămâna trecută, de Institutul pentru Politici Publice.
În urma acestor promovări pe linie economică, municipiul Botoșani nu are nimic de pierdut, ci doar de câștigat.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)