Prima pagină » Liberalii le reamintesc pesediștilor de toți membrii ținuți în funcții cu votul lor

Liberalii le reamintesc pesediștilor de toți membrii ținuți în funcții cu votul lor

„Trăiască alianța PNL-PDL!”, a spus Gheorghe Vâzdoagă, secretarul general al PSD Botoșani, iar liberalii au sărit ca arși și au trimis un comunicat de presă în care le reamintesc pesediștilor că au mulți membri de partid care stau pe funcții cu votul liberalilor.

„Referitor la afirmația domnului Gheorghe Vâzdoagă, aș dori să îi întreb public pe colegii noștri de alianță, pe social-democrați, cum pot fi atât de duplicitari și insistă să afirme că PNL are o alianță tacită cu PDL? În condițiile în care primarul PSD propune proiecte în Consiliul Local, iar PNL le votează în proporție de 95%, unde este alianța PNL- PDL? Viceprimarul PSD Cosmin Andrei este viceprimarul municipiului Botoșani cu votul consilierilor PNL, asta înseamnă că avem alianță cu PDL?”, a spus Stelian Pleșca, secretarul coordonator al PNL Botoșani.

În comunicatul de presă al liberalilor se face referire și la situația de la nivelul Consiliului Județean și de cei câțiva zeci de viceprimari pesediști menținuți pe funcție cu ajutrul PNL.

„Vicepreședintele Consiliului Județean, social-democratul Paul Pavăl este pe această funcție susținut și de PNL, atunci unde este alianța PNL- PDL? În tot județul, sunt aproximativ 20 de viceprimari PSD susținuți cu votul consilierilor PNL, asta înseamnă că suntem în alianță cu PDL? În condițiile în care au oameni susținuți pe funcții publice cu ajutorul PNL, cum pot minți că noi avem o înțelegere cu PDL? Dacă am rupe această alianță cu ei, social- democrații, nu știu cu câți viceprimari ar mai rămâne în județ”, se mai precizează în comunicatul de presă.

La finalul replicii date de liberali pesediștilor se uită, însă, că președintele PNL, Florin Țurcanu, a fost primul care a anunțat public denunțarea alianței pe care PNL și PSD o au la Botoșani în cadrul unei ședințe de Consiliu Județean.

„Dacă dumnealor consideră că nu mai doresc să aibă o înțelegere cu noi, să iasă public președintele PSD și să denunțe această alianță. Atunci vom decide ca atare, ne vom gândi și la altă variantă de alianță. Noi deocamdată ne-am respectat angajamentele”, se mai arată în comunicatul de presă transmis de către Stelian Pleșca.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)