Prima pagină » Dolineaschi îi readuce aminte lui Țurcanu că a vrut să plece la PDL

Dolineaschi îi readuce aminte lui Țurcanu că a vrut să plece la PDL

Deputatul Andrei Dolineaschi, președintele PSD Botoșani și secretarul general al partidului la nivel central, a negat acuzele aduse de liderul liberalilor botoșăneni, Florin Țurcanu. Președintele PNL și al Consiliului Județean a spus că Dolineaschi urzește un plan prin care să-l debarce pe el de la șefia PNL.

„Domnul Țurcanu are mania persecuției. Îl asigur pentru ultima oară, că nici eu nici altcineva din PSD nu își pierde timpul cu nu știu ce construcție împotriva domniei sale. Nu are nici un motiv să manifeste acest comportament paranoic. Nici cel mai mic motiv! Dânsul conduce acea organizației, iar membrii PNL sunt singurii care îl pot sancționa dacă nu își face bine treaba”, a declarat Dolineaschi.

Liderul PSD îi reamintește lui Țurcanu de momentul în care a fost la un pas să treacă la PDL.

„E absurd acest scenariu al debarcării sale din PNL. Dimpotrivă, în mandatul trecut, eu am insistat ca dânsul să rămână în PNL, nu să plece din PNL. Știe foarte bine la ce mă refer. Eu fac din nou un apel și la domnul Țurcanu și la colegii noștri din PNL: anul trecut ne-au votat foarte mulți oameni sub culorile USL. Îi rogpe liberali să nu ne batem joc de încrederea oamenilor și să găsim împreună o cale de colaborare. Obiectivul nostru e să lucrăm pentru oameni, nu să ne certăm între noi. Nu ne permitem acest lux”, a precizat Dolineaschi.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)