Prima pagină » Suspect de tâlhărie şi viol, reţinut în arest

Suspect de tâlhărie şi viol, reţinut în arest

Un sucevean suspectat de tâlhărie şi viol a fost identificat, miercuri, de poliţiştii botoşăneni. Acesta a comis infracţiunile pe raza comunei Coşula, iar acum este cercetat în stare de reţinere.

 

“În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Botoşani, a fost dispusă reţinerea pentru 24 ore în arestul IPJBotoşani faţă de Florin D., de 43 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Botoşani.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de tâlhărie, una de viol, două de lipsire de libertate în mod ilegal şi două infracţiuni de violare de domiciliu.

El este suspectat că, în perioada iulie – septembrie, a pătruns fără drept în locuinţele părţilor vătămate B.A. şi P.L., din comuna Coşula, judeţul Botoşani, unde prin violenţă a sustras bani şi bunuri. De asemenea, partea vătămată B.A. a fost agresată sexual de către suspect.

Astăzi, 26 septembrie, poliţiştii vor formula pe numele suspectului, propunere de cercetare în stare de arest preventiv.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

250x250x

250x250x

PNL Catalin Flutur 300 X 300

PNL Catalin Flutur 300 X 300