Prima pagină » Superkombat la Botoșani aduce promovare de 2.000.000 euro pentru municipiu

Superkombat la Botoșani aduce promovare de 2.000.000 euro pentru municipiu

Gala Superkombat World Grand Prix Botoșani va aduce o expunere mediatică la nivel mondial în valoare de peste două milioane de euro. Eduard Irimia, președintele Superkombat, a declarat că această gală va costa 130.000 euro, sumă în care sunt incluse premiile sportivilor, cazarea, promovarea, chiar și biletele de avion.

„Gala va fi transmisă de Sport.ro și de Eurosport, iar la Eurosport, înainte de începerea galei, va fi un minut în care se vor prezente imagini din Botoșani, va fi o promovare turistică. Dacă Primăria ar fi vrut să fie promovată și să cumpere publicitate ar fi costat două milioane de euro. Spre comparație, Gala lui Bute a costat Ministerul Dezvoltării peste 4 milioane de dolari și nu a fost transmisă pe atâtea continente și în atâtea țări”, a declarat Irimia.

12 sportivi vor participa la cel mai important eveniment de profil organizat în istorie în Botoșani.
Organizarea acestui eveniment la Botoșani și transmiterea lui pe cinci continente va oferi o expunere mediatică pozitivă municipiului Botoșani și României care ar fi costat autoritățile locale și cele naționale zeci de milioane de euro.

Gala Superkombat World Grand Prix III va avea loc sâmbătă seară, de la ora 22:00, în Sala Polivalentă Elisabeta Lipă din Botoşani, şi va fi transmisă în direct, în România de Sport.ro, iar la nivel internaţional de Eurosport International şi Asia-Pacific în 75 de ţări.
De asemenea, în premieră, un eveniment Superkombat va putea fi urmărit în direct şi în Statele Unite ale Americii, pe Fight Now TV.

Biletele, care costă 30 de lei, s-au pus deja în vânzare în sistem electronic şi pot fi achiziţionate de la magazinele Germanos, Vodafone şi Orange, iar de joi se găsesc la casele Sălii Polivalente.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)