Prima pagină » PNL anunță că liberalii din Guvern pregătesc vagoane cu bani pentru Botoșani

PNL anunță că liberalii din Guvern pregătesc vagoane cu bani pentru Botoșani

Toate proiectele Consiliului Județean Botoșani vor fi sprijinite financiar de membrii PNL din Guvernul României. Acesta este mesajul transmis printr-un comunicat de presă de PNL Botoșani după vizita ministrului Finanțelor Publice, Daniel Chițoiu, la Târgul Agro-Zoo de la Popăuți.

„Prezent la Târgul Agro-Zoo Popăuți, viceprim-ministrul României și Ministrul Finanțelor Publice, Daniel Chițoiu a promis ferm botoșănenilor sprijin necondiționat în toate proiectele aflate în derulare, dar și pentru cele viitoare. Membrii liberali ai Guvernului României vor promova prin sprijin financiar toate interesele județului Botoșani, vor susține toate acțiunile Consiliului Județean Botoșani, coordonate de președintele Florin Țurcanu”, transmite Florin Țurcanu, președintele PNL Botoșani și al Consiliului Județean, într-un comunicat de preă transmis presei.

Mai mult decât atât, în comunicatul transmis de Biroul de presă al lui Țurcanu se precizează că liderul PNL Botoșani este considerat un prieten apropiat al viceprim-ministrului și ministrului Finanțelor Publice, Daniel Chițoiu, dar și a celorlalți miniștri liberali din actualul Guvern al României, lucru care cântărește greu în luarea deciziilor care să favorizeze județul nostru.

„Vizita oficială a lui Daniel Chițoiu, Viceprim-ministru și Ministrul Finanțelor Publice, avantajează județul Botoșani prin alocarea sumelor necesare pentru continuarea reabilitării infrastructurii. O atenție deosebită va fi acordată agriculturii și sectorului zootehnic prin distribuirea în avans a unor subvenții iar pentru apicultori sprijin începând de anul viitor. Nu în ultimul rând, Daniel Chițoiu a subliniat că județul Botoșani are oportunitatea de a accesa proiecte cu finanțare europeană”, se mai precizează în comunicat.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)