Prima pagină » VIDEO Vezi cum de la huiduieli Portariuc a primit şi aplauze de la fanii FC Botoşani

VIDEO Vezi cum de la huiduieli Portariuc a primit şi aplauze de la fanii FC Botoşani

HALUCINANT! Primarul Ovidiu Portariuc a fost huiduit de un stadion întreg atunci când a luat cuvântul la finalul ultimului meci al FC Botoşani pe teren propriu înaintea partidelor din Liga 1. Dar, în ciuda momentului greu Portariuc a reuşit, însă, la finalul discursului să transforme huiduielile în aplauze.

Botoşănenii prezenţi în tribunele Stadionului Municipal l-au întâmpinat pe primarul Portariuc cu un val de huiduieli şi cu strigăte de genul „Vrem să jucăm acasă în Liga 1!”, „Fă Stadionul!”, „Hai, promite ceva!” şi „Huooooooo!”. Într-un minut, primarul a reuşit să întoarcă totul în favoarea sa.

„Vă promit că primăria face tot ce poate pentru ca primul meci să-l jucăm aici la Botoşani”, a declarat, apăsat, Portariuc, după ce a mulţumit conducerii FC Botoşani pentru eforturile depuse pentru a atinge performanţa de a promova în Liga 1 şi botoşănenilor că au fost alături de echipă.

Declaraţia primarului Portariuc a fost primită cu aplauze şi cu urale de bucurie. „Aşa da!”, au strigat botoşănenii din tribune. Edilul-şef a primit tricou de campion şi medalie din partea FC Botoşani pentru promovare. Rodul muncii ultimilor ani la FC Botoşani s-a concretizat într-o promovare în Liga 1 în timpul primului an al mandatului de primar al lui Ovidiu Portariuc. 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)