Prima pagină » MedLife a intrat și în Botoșani prin cumpărarea Antares Clinic
Economic

MedLife a intrat și în Botoșani prin cumpărarea Antares Clinic

MedLife anunţă semnarea achiziţiei pachetului integral al grupului de clinici Antares Clinic, furnizori de servicii medicale private din Moldova, potrivit unui comunicat afişat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti.

Antares Clinic activează pe piaţa de servicii medicale private din 2006 şi oferă pacienţilor o gamă largă de investigaţii, de la consultaţii multidisciplinare pentru peste 25 de specialităţi medicale şi servicii de laborator, la investigaţii imagistice complexe. Grupul are în componenţă 3 unităţi de mari dimensiuni în regim ambulatoriu situate în oraşele Piatra Neamţ, Botoşani şi Oneşti, toate dotate cu echipamente performante în zona de imagistică, precum şi 2 laboratoare situate în Piatra Neamţ şi Botoşani.

Potrivit reprezentanţilor companiei, în 2023 unitatea a înregistrat o cifră de afaceri de 18,3 milioane de lei.

„Prin această achiziţie ne consolidăm poziţia în Moldova, fiind o zonă de interes strategic pentru noi”, a declarat Mihai Marcu Preşedinte şi CEO MedLife Grup.

În prezent, MedLife este operatorul cu cel mai mare portofoliu de achiziţii pe piaţa medicală din România având, totodată, şi cel mai mare know-how în ceea ce priveşte integrarea unui business antreprenorial dezvoltat de medici români, precum şi scalarea acestuia la nivel regional sau chiar naţional. Compania a anunţat în martie a.c. suplimentarea cu 50 milioane de euro a creditului sindicalizat, până la valoarea de 268,3 milioane euro, noile fonduri urmând să fie utilizate cu precădere pentru achiziţii.

Grupul MedLife a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri pro-formă de 453 milioane euro în creştere cu 25% faţă de 2022.

Video