Prima pagină » Federovici, avertisment pentru Iftime și PNL legat de proiectele de investiții: ”Dacă le vor abandona, cu riscul de a pierde banii europeni, vor avea în noi cei mai redutabili adversari”
Administrație Politică

Federovici, avertisment pentru Iftime și PNL legat de proiectele de investiții: ”Dacă le vor abandona, cu riscul de a pierde banii europeni, vor avea în noi cei mai redutabili adversari”

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean și al PSD Botoșani, s-a arătat extrem de deranjată de lipsa prezenței lui Valeriu Iftime, președintele PNL și președintele ales al CJ, la preluarea certificatelor doveditoare a alegerii consilierilor județeni și a președintelui CJ.

Ceremonia este pur birocratică și nu are nicio importanță efectivă pentru comunitatea locală.

Federovici a transmis și primul avertisment lui Iftime și echipei PNL. Aceasta s-a declarat dispusă să colaboreze cu noul președinte al Consiliului Județean dacă va continua multitudinea de proiecte cu finanțare europeană atrase în mandatul său, dar dacă liberalii vor pune în pericol proiectele a anunțat o opoziție redutabilă.

Din păcate, astăzi Valeriu Iftime a arătat #respectul pe care-l are față de botoșăneni! Președintele ales al Consiliului Județean și aproape jumătate dintre consilierii județeni PNL au ales să strălucească prin lipsă. Vorba românului „s-a văzut cu sacii în căruță” restul nu mai contează.

Am vrut să-i prezint domnului președinte proiectele majore pentru dezvoltarea județului pentru care am atras finanțări europene și naționale importante, dar nu am avut cui!

Consiliul Județean Botoșani este o instituție foarte importantă în arhitectura administrativă a județului.

Consiliul Județean nu poate fi condus la fără frecvență!

În ceea ce mă privește, vă asigur că în perioada rămasă până la încheierea mandatului meu voi trata cu aceeași seriozitate responsabilitățile funcției mele.

Îi transmit viitorului președinte al Consiliului Județean, că împreună cu echipa de consilieri PSD ne vom lupta cu toată forța pentru continuitatea tuturor proiectelor la care am muncit foarte mult și care sunt vitale pentru județul nostru. Pentru asta ne-au votat alegătorii noștri și ne vom lupta să îi reprezentăm cât mai bine!

Deci, dacă viitorul președinte CJ, care astăzi NU a fost prezent la ridicarea certificatului doveditor al alegerii în funcția de președintelui Consiliului Județean Botoșani, și viitorii consilierii județeni ai PNL vor fi dispuși să conlucreze pentru continuarea proiectelor vor avea în mine și în PSD parteneri de încredere. Dacă însă le vor neglija, dacă le vor deturna sau dacă le vor abandona, cu riscul de a pierde banii europeni de care județul nostru are atâta nevoie, atunci vor avea în noi cei mai redutabili adversari!

Video