Prima pagină » Valeriu Iftime îi mulțumește lui Cătălin Flutur, dar e necruțător: ”Botoșănenii au mereu dreptate”
Politică

Valeriu Iftime îi mulțumește lui Cătălin Flutur, dar e necruțător: ”Botoșănenii au mereu dreptate”

Ca urmare a rezultatului slab obținut de organizația PNL a municipiului Botoșani, domnul Cătălin Flutur părăsește conducerea organizației. Astfel, PNL Botoșani intră într-un amplu proces de reformare, astfel încât să poată readuce organizația pe o direcție care să se regăsească în topul opțiunii de vot a botoșănenilor.

Cea care va prelua funcția de președinte interimar al organizației PNL Botoșani este doamna Sânziana Secrieru, căreia îi revine o sarcină deloc ușoară, aceea de a reforma organizația municipală, de a livra performanță și de a obține un scor victorios la următoarele rânduri de alegeri.

„Îi mulțumesc domnului Cătălin Flutur pentru contribuția adusă Filialei, însă scorul obținut în urmă cu o săptămână ne arată că am fost foarte departe de o victorie și ne determină la schimbări majore și extrem de necesare. Începând de astăzi, Filiala PNL Botoșani are responsabilitatea de a accede la un scor victorios, iar acest lucru nu se mai poate întâmpla sub actuala conducere. În acest context, mă văd obligat să iau măsuri reformatoare. Este singura soluție. Botoșănenii au mereu dreptate și ne-au arătat prin vot că, momentan, nu suntem în topul preferințelor domniilor lor, iar mie îmi revine responsabilitatea să schimb asta.”, a transmis Valeriu Iftime, președintele interimar al Filialei județene  PNL Botoșani.

Video