Prima pagină » PNL Botoșani, o nouă eră! Sînziana Secrieru, prima femeie președinte în PNL
Politică

PNL Botoșani, o nouă eră! Sînziana Secrieru, prima femeie președinte în PNL

Liberalii au început reconstrucția în municipiu după eșecul de la alegerile locale din 2024. Cătălin Flutur, cel care reprezintă cea mai importantă pagină din istoria ultimilor 35 de ani ai PNL, s-a retras iar locul său a fost ocupat de Sînziana Secreieru, fiica fostului lider liberal Dinu Secrieru.

Este pentru prima dată în istoria de după Revoluție când o femeie va conduce PNL Organizația Municipală Botoșani.

Pentru voi si pentru speranță! Încă de la rsta de 16 ani am facut primii pasi timizi spre Partidul National Liberal, alaturi de familia mea. De atunci si pana astazi, l-am iubit, l-am criticat, i-am dat idei, timp si energie, mi-a fost parte din viata. Unii poate ca nici nu au meritat sa se numeasca liberali, dar viata unui partid nu poate sta incremenita in timp din cauza lor. Botosaniul traieste o reforma liberala interna fantastica si este o sansa istorica sa readucem calitatea umana la rang de cinste in PNL.      Prin numirea mea ca presedinte interimar al Filialei municipale, alaturi de domnul Valeriu Iftime si colegii care inteleg evolutia, incepem o noua etapa a normalizarii politice liberale. Scopul meu si a acestei noi clase politice botosanene este ca oamenii buni, curati sa poata sa-si ajute societatea in care traiesc. Orice om de bune moravuri este binevenit in Partidul National Liberal- Botosani.

Ii multumesc domnului Iftime pentru incredere! Ii multumesc domnului Flutur pentru sustinere si pentru o cariera politica in folosul comunitatii!

Dragi colegi, impreuna vom crea un PNL cu o alta atitudine, la Botosani!, a postat Sînziana Secrieru pe contul său de Facebook.

Video