Prima pagină » VIDEO Iftime, după ce a dus PNL Botoșani în top 5 la nivel național, anunță mai multe funcții în Guvern și sprijin pentru investițiile strategice
Politică

VIDEO Iftime, după ce a dus PNL Botoșani în top 5 la nivel național, anunță mai multe funcții în Guvern și sprijin pentru investițiile strategice

A venit de nicăieri, din punct de vedere politic, s-a luptat cu matematica și cu un colos, dar a reușit să învingă și să obțină un scor istoric.

Valeriu Iftime a făcut istorie prin victoria lui la funcția de președinte sal Consiliului Județean Botoșani, având împotrivă PSD cu peste 60 de primari din 78 în județ, iar acum anunță că rezultatul a propulsat PNL Botoșani în top 5 la nivel național filiale liberale.

Asta înseamnă că PNL Botoșani va avea mai mulți oameni în viitor în Guvernul României și că Iftime va putea solicita sprijin financiar pentru investițiile strategice din județul Botoșani.

De asemenea, Iftime a ”sunat” mobilizarea în PNL pentru alegerile Prezidențiale din septembrie și Parlamentare din noiembrie.

Video