Prima pagină » Prima BOMBĂ după alegeri!  A candidat la funcția de președinte al CJ și a fost EXCLUS din partid
Politică

Prima BOMBĂ după alegeri!  A candidat la funcția de președinte al CJ și a fost EXCLUS din partid

A candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani și la câteva ore după aflarea rezultatului a fost exclus din partidul în numele căruia a candidat.  

Prima bombă politică după alegerile locale explodează la AUR Botoșani.

Eusebiu Cilibiu, cel care a candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani și avea șanse să fie vicepreședintele CJ cu Valeriu Iftime președinte, a fost exclus din AUR.

”Avem prevazut în statut, cine încearcă să creeze răsturnări de conducere în județ este exclus din partid. Ne așteptam la trădări și din păcate a venit din partea domnului Eusebiu Cilibiu. E o decizie luata de către conducerea partidului de la București. Decizia a fost luată astăzi!”, a declarat Cătălin Silegeanu, președintele organizației municipale AUR Botoșani.

”DECIZIA BIROULUI NATIONAL DE CONDUCERE

Domnul Eusebiu Cilibiu își pierde calitatea de membru și este exclus în urma acțiunilor sale. Încercările de dezmembrare, crearea de grupuri paralele pe diferite rețele sau grupuri de răzvrătire împotriva Președintelui Național sau Județean, cât și participarea la toate acestea, se poate pedepsi asa cum prevede statutul, prin excludere.

Domnul Cilibiu nu a cerut doar demisia mea, ci și demisia domnului Președinte George Simion. Când Domnul președinte muncea pentru a duce un partid nou înființat de la 0 spre notorietate, domnul Eusebiu Cilibiu era membru PNL. NIMENI nu este îndreptățit din acest partid să ceară demisia unor membri ai Biroului National de Conducere.

Ariadna Cîrligeanu! ”

Video