Prima pagină » Marele succes al lui Iftime care îi dă putere inclusiv la București. Asta îl poate face lider al PNL în toată Moldova în locul lui Flutur de la Suceava
Politică

Marele succes al lui Iftime care îi dă putere inclusiv la București. Asta îl poate face lider al PNL în toată Moldova în locul lui Flutur de la Suceava

Valeriu Iftime trece printr-o perioadă în care îi ies absolut toate! După ce a salvat FC Botoșani de la retrogradare și a câștigat, duminică, alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Iftime se pregătește de o nouă încoronare.

Rezultatul obținut de PNL sub conducerea lui Iftime în alegerile pentru Consiliul Județean plasează filiala din Botoșani în TOP 5 la nivel național, iar Iftime de la Botoșani poate deveni nou Flutur de la Suceava, adică liderul PNL regional în Moldova.

Din fief PSD, județul Botoșani a devenit peste noapte fief PNL. Liberalii au primit 41,6% din voturile pentru Consiliul Județean Botoșani și sunt în TOP 5 filiale PNL din România. La Iași alegerile s-au câștigat cu un rezultat sub 40%.

Coroborat cu eșecul lui Gheorghe Flutur de la Suceava, Valeriu Iftime are toate șansele să devină lider regional al PNL și chiar să fie printre liderii naționali care vor decide direcțiile de investiții și dezvoltare în România.