Prima pagină » Eusebiu Cilibiu susține că nu există o decizie la nivel național de excludere a lui din AUR: ”Nu sunt motive să fiu exclus!”
Politică

Eusebiu Cilibiu susține că nu există o decizie la nivel național de excludere a lui din AUR: ”Nu sunt motive să fiu exclus!”

Eusebiu Cilibiu, cel care a candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, susține că nu există nicio decizie de la nivel național privind excluderea lui din partid și că nici nu sunt motive pentru o astfel de hotărâre radicală. Cilibiu recunoaște că a cerut demisia Ariadnei Cîrligeanu din funcția de coordonator județean, dar nu în public.

”Eu i-am cerut Ariadnei demisia ca urmare a rezultatului dezastruos al AUR Botoșani în județul Botoșani, dar doar ei, în privat.  În BNC nu s-a discutat despre mine nimic, deci nu este nicio decizie comunicată! Nu sunt motive de excludere pentru că am demonstrat că sunt fidel partidului, prin tot ce am făcut”, a declarat Eusebiu Cilibiu.

Având în vedere că în CJ Botoșani, din septembrie, PSD și PNL sunt la egalitate, iar AUR va avea patru consilieri județeni, o majoritate politică în plen se va face doar în formulele PNL-AUR, PNL-PSD sau PSD-AUR. Valeriu Iftime, cel care a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al CJ, a anunțat de ieri că Eusebiu Cilibiu ar fi o variantă pentru funcția de vicepreședinte CJ pentru ca liberalii să facă majoritatea în plen cu AUR.

Video