Prima pagină » Iftime, atitudine de Superman după câștigarea alegerilor: ”O să vedeți o restructurare a PNL”. Ironii față de Federovici și Trufin. Planuri pentru Nova Apa și Spital
Politică

Iftime, atitudine de Superman după câștigarea alegerilor: ”O să vedeți o restructurare a PNL”. Ironii față de Federovici și Trufin. Planuri pentru Nova Apa și Spital

Omul de afaceri Valeriu Iftime a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani. Acesta nu avea, matematic, nicio șansă să câștige în fața PSD deoarece social-democrații aveau vreo 60-62 de primari din 78.

Surpriza de proporții s-a produs și Iftime a câștigat.

Într-o conferință de presă maraton, Iftime a prezentat cum a decurs campania, și-a prezentat echipa de consilieri, a prezentat principalele proiecte pentru Consiliul Județean, care țin de apă, gaz și spitale.

Mai mult decât atât, Iftime a anunțat că așteaptă demisia lui Cătălin Flutur de la conducerea organizației municipale, după ce a pierdut categoric în fața lui Cosmin Andrei. Apoi a anunțat și o restructurare a PNL.

”O să vedți o restructurare a PNL. Noi am căutat până în ultimul minut să punem tot felul de oameni. Am luat ce am găsit. Politica o fac oamenii care au demonstrat la viața lor și politica trebuie să o facă oamenii care au bani”, a declarat Valeriu Iftime.

În ceea ce privește viitorul politic în Consiliul Județean, Iftime este de părere că proiectele de investiții și dezvoltare propuse vor fi votate inclusiv de PSD. Nu a ezitat să lanseze ironii la adresa Doinei Federovici și către Lucian Trufin, a anunțat planuri de salvare pentru Nova Apaserv și Spitalul Județean Mavromati.

Totodată, a anunțat că îl va sprijini pe Cosmin Andrei pentru construirea noului stadion municipal.

Urmăriți integral conferința de presă susținută de Iftime în picioare în fața presei și a membrilor PNL care l-au aplaudat pentru câștigarea alegerilor.

Video