Prima pagină » Proiectul de artă și modă care combină cărți, fashion, pictura, sculptura și muzica live. Sâmbătă la Memorialul Ipotești
Visit Botoșani

Proiectul de artă și modă care combină cărți, fashion, pictura, sculptura și muzica live. Sâmbătă la Memorialul Ipotești

Proiectul de artă și modă denumit Reinventing Poetry aduce în lumina reflectoarelor fashion designeri, artiști și creatori de frumos. Se dorește a fi un eveniment relaxat, o întâlnire de networking și povești autentice cu și despre OAMENI, despre revenirea la artă, educație și slow fashion, păstrând respectul cuvenit locației deosebite în care ne vom desfășura aripile.

Mulțumiri speciale aducem reprezentanților Consiliului Județean Botoșani, în special doamnei Doina Federovici, și reprezentanților Memorialului ”Mihai Eminescu” Ipotești, în special doamnei manager Ala Sainenco, oameni fără de care acest proiect îndrăzneț nu ar fi putut avea loc.

Sclipirea locației, minunăția de lumini, flori și cărți, îmbinate deosebit pentru a crea un loc magic a fost atent pregătită de echipa Amazing Events.

Echipa de organizatori THEevent este mândră să aibă alături parteneri și colaboratori de încredere, designeri vestimentari și bijuterii, artiști plastici, muzicieni, oameni de beauty și stare de bine, oameni din mediul de afaceri local fără de care visul nostru de a avea un eveniment de acest gen la Botoșani nu s-ar fi îndeplinit.

Vă așteptăm cu mic, cu mare să petrecem o după amiază minunată pe tărâm Eminescian, în acorduri de pian, acompaniate de voie buna și momente surprinzătoare.

Video