Prima pagină » Gîrbaci a adus și Ministerul Sănătății la Darabani pentru a rezolva problema liniei de urgență de la Spital și proiectul noului ambulatoriu
Administrație Știri locale

Gîrbaci a adus și Ministerul Sănătății la Darabani pentru a rezolva problema liniei de urgență de la Spital și proiectul noului ambulatoriu

Primarul orașului Darabani a adus pe plan local toate autoritățile posibile pentru a rezolva problema liniei de gardă a spitalului orășenesc.

La Darabani au ajuns secretar de stat în Ministerul Sănătății conf. dr. Horațiu Moldovan și o delegație condusă de prefectul Sorin Cornilă.

”După întâlnirea de la sediul Prefecturii Botoșani unde au participat prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență ”Mavromati” Botoșani, Ștefan Bercea, președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate Botoșani, Alina Mustiață, Directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Botoșani, Teodor Ferariu, Antonesei Dumitru – Ovidiu șef serviciu Serviciul organizare, salarizare, resurse umane din Consiliul Județean Botoșani și Roșcanianu – Iftimi Luminița, consilier Serviciul organizare, salarizare, resurse umane din Consiliul Județean Botoșani, delegația s-a deplasat la Darabani, în vizită de lucru la secția exterioară a spitalului și la sediul Primăriei Darabani”, a declarat primarul Alin Gîrbaci.

Acesta a precizat că împreună cu toată delegația s-au identificat soluțiile optime pentru realizarea unei linii de gardă la Spitalul Darabani.

Totodată, la sediul Primăriei Darabani am discutat despre proiectul ce vizează construcția unui ambulatoriu în cadrul spitalului din  Darabani.”Stimați cetățeni, interesul comunității noastre este mai presus de orice interes de partid, oricare ar fi el, iar eu în calitate de primar al orașului Darabani, vă mulțumesc pentru toată încrederea acordată și vă promit că spitalul va funcționa și se va moderniza prin proiectele de dezvoltare ale Orașului Darabani!”, a completat primarul Alin Gîrbaci.