Prima pagină » Două noi investiții de 16 milioane lei atrase în orașul Darabani. Se vor reabilita Policlinica și Sala de sport a Școlii ”Leon Dănăilă”
Știri locale

Două noi investiții de 16 milioane lei atrase în orașul Darabani. Se vor reabilita Policlinica și Sala de sport a Școlii ”Leon Dănăilă”

Orașul Darabani contrinuă să atragă finanțări pentru proiectele de investiții ale Primărie.

La deschiderea „Programului privind creșterea eficienței energetice în clădiri publice” finanțat de Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor, prin Administrația Fondului pentru Mediu, Primăria Orașului Darabani a depus două proiecte importante de modernizare: Reabilitarea sediului Policlinicii Darabani; Reabilitarea și modernizarea Sălii de Sport a Școlii Leon Dănăilă.

Cele două proiecte însumează în total, investiții de aproximativ 16 milioane de lei pentru comunitatea noastră. Competiția a fost strânsă, având în vedere că fondurile totale s-au epuizat în primele 6 minute de la deschiderea sesiunii, iar colegii noștri au depus cele două proiecte cu numerele de ordine 57 respectiv 93 dintr-un total de 283 de dosare la nivel național, pe această perioadă de finanțare! Două din cele 283 de proiecte de la nivelul întregii țări sunt ale comunității noastre, a declarat Alin-Mihai Gîrbaci, primarul orașului Darabani.