Prima pagină » VIDEO Dorel a început să proiecteze parcuri cu fonduri europene la Botoșani: pistă pe care se aleargă în șir indian și… a uitat intrarea
Știri locale

VIDEO Dorel a început să proiecteze parcuri cu fonduri europene la Botoșani: pistă pe care se aleargă în șir indian și… a uitat intrarea

Parcul cu prima pistă de alergare din Botoșani prietenoasă cu încheieturile este aproape de inaugurare. Bucuria inaugurării acestei investiții din fonduri europene este umbrită de câteva elemente extrem de importante.

Proiectarea pare a fi făcută de Dorel, care a încetat să mai producă avarii la apă și acum s-a apucat de proiectat, pe fonduri europene, parcuri.

Pista de alergare este atât de îngustă încât nu încap două persoane care să alerge simultan una lângă cealaltă, ci una în spatele celeilalte.

Apoi, Dorel de la proiectare a uitat partea de acces în parc și pare că nici măcar nu a trecut să vadă unde va fi construit parcul înainte de a se apuca de desenat deoarece accesul principal din drumul pietonal dă în spațiul verde al noului părculeț, în timp ce proiectantul a prevăzut ca zona de intrare să fie de pe pământul cu puțin pietriș de lângă drum.

Primarul Cosmin Andrei a spus că ”Vom găsi o soluție!” pentru partea de acces.

În ceea ce privește motivul pentru care specialiștii din Primăria Botoșani au acceptat proiectarea făcută la acest proiecte… o mare necunoscută.

https://www.facebook.com/reel/270176725876230