Prima pagină » ”Să nu ne răzbunați!” s-a impus și în Liban. Silvia Răileanu, cea mai bună actriță la Festivalul internațional de monodramă
Știri locale

”Să nu ne răzbunați!” s-a impus și în Liban. Silvia Răileanu, cea mai bună actriță la Festivalul internațional de monodramă

Botoșănenii s-au impus la Festivalul internațional de monodramă feminină din Liban. Silvia Răileanu a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță a festivalului cu piesa ”Să nu ne răzbunați!”.

A devenit o normalitate ca echipa Teatrului pentru copii și tineret ”Vasilache” să se impună la toate festivalurile internaționale de monodramă cu această piesă.

”Draga mea Raileanu Silvia a câștigat Premiul pentru cea mai buna actrița la Festivalul international de monodrama feminină din Liban! Bravo Silvia! Bravo Ionut-Alex Poclid! Mulțumim Marius Rogojinschi, Dan Constantin Stratianu și Teatrului pentru copii și tineret Vasilache!”, a scris Mirela Nistor, care a realizat alături de Silvia Răileanu regia și scenografia, pe contul său de Facebook.

Spectacolul „Să nu ne răzbunaţi”, adaptare text de Ionuţ Poclid, regia şi scenografia sunt semnate de Silvia Răileanu şi Mirela Nistor, distribuţia Silvia Răileanu, a fost prezentat în cadrul Studioului de Teatru pentru Tineret al Teatrului „Vasilache”, la Festivalurile Internaţionale de Monodramă Bacău (2019), Mongolia – Ulan Bator (2019), Albania – Korça (2021), Ujhorod, Ucraina (2021), în Sharm El Sheik, Egipt (2021), Alexandria, Egipt (2022).