Prima pagină » Curtea Școlii nr. 17, plină cu bunătăți la ”Târgul de toamnă”
Știri locale

Curtea Școlii nr. 17, plină cu bunătăți la ”Târgul de toamnă”



Clasele a II-a de la Școala nr. 17 au organizat astăzi prima ediție a ”Târgului de toamnă”. Învățătoarele Anca Dumitriu, Carmen Onofrei și Alina Rus și elevii din clasele lor au transformat curtea Școlii nr. 17 și au înfrumusețat-o cu culorile toamnei.

După ce au gătit acasă cot la cot cu mămicile, elevii claselor a doua au avut mesele pline cu biscuiți, tarte, prăjituri, dar și compoturi, dulcețuri și borcane cu zacuscă și tocană, până la produse lucrate hand-made.

Deschiderea primei ediții a ”Târgului de toamnă” de la Școala 17 s-a făcut în prezența directorului Vasile Asiminicesei și a directorului adjunct Monica Iliescu, totul pe muzica ”Fetelor din Botoșani” și a melodiei ”Hai la Botoșani!”.

Elevii celorlalte clase din Școala nr. 17, părinții lor, dar și cadrele didactice au fost clienții care au cumpărat bunătățile puse pe mese.

Cunoscuta organizatoare de evenimente ”Clovnicica” a fost prezentă la Târgul de toamnă și a pictat pe față elevii mai curajoși.

Evenimentul a avut și un caracter de educație financiară prin faptul că elevii au aflat cât costă ingredientele unor produse, cât se muncește pentru prepararea lor și cu cât se vând acestea.

Fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi folosite pentru activități extrașcolare ale celor trei clase a II-a de la Școala nr. 17.