Prima pagină » Mama lui a început să plângă. Copilul său a împlinit un an și conducerea hotelului care cazează gratuit ucraineni i-a dăruit un tort
Știri locale

Mama lui a început să plângă. Copilul său a împlinit un an și conducerea hotelului care cazează gratuit ucraineni i-a dăruit un tort





Singurul hotel aflat într-o pădure în Botoșani, Rediu Hotel&Restaurant, a găzduit în ultimele zile peste 200 de ucraineni refugiați din cauza bombardamentelor Rusiei lui Putin.

Astăzi, una din familiile ajunse la Rediu a fost copleșită de gestul frumos al conducerii hotelului care a oferit un tort copilașului care a împlinit un an.

Mama copilului a primit tortul plângând.

 


Ultimele zile au fost cu o incarcatura emotionala puternica. Este absolut ingrozitor la ce situatii poate sa conduca un razboi. Familii intregi au fost nevoite sa isi abandoneze toate lucrurile, toti prietenii si chiar si rude pentru a mai prinde o noua zi. Altii nu au fost atat de norocosi…

Razboiul creeaza multa suferinta.

In ultimele zile, ne-au trecut pragul peste 200 de ucraineni. Este cu adevarat inspaimantator prin ce au trecut ca sa ajunga pana aici. Ajung foarte tristi si chiar fara sperante ca intr-o zi vor avea ocazia sa se intoarca la casele lor. Toata viata lor a luat o intorsatura neasteptata in ultimele zile.

Este cazul si unei familii de ucraineni care a fost norocoasa sa fuga din calea razboiului. Astazi, micuta lor printesa, Eliza, implineste 1 an si ar fi trebuit sa isi petreaca ziua impreuna cu alti copii. Dar toate planurile lor au fost date peste cap. Inmarmuriti de ce se petrece in tara lor, singura lor bucurie este ca sunt impreuna, in siguranta. Echipa Rediu a incercat sa le aduca un pic de bucurie si am sarbatorit-o pe micuta Eliza, chiar daca invitatii ei nu au fost prezenti.

Macar atat putem face intr-o lume crunta, sa le aducem un pic de speranta”, se precizează pe contul de Facebook al Rediu Hotel&Restaurant.