Prima pagină » Luni se deschide Restaurantul MOLDOPAN. Bucate tradiționale gătite cu ingredientele naturale direct de la producători locali
Economic Știri locale

Luni se deschide Restaurantul MOLDOPAN. Bucate tradiționale gătite cu ingredientele naturale direct de la producători locali



Un nou restaurant se deschide în Botoșani și va pune accentul pe bucatele tradiționale gătite cu ingrediente naturale cumpărate de la producători locali pentru a fi cât mai proaspete posibil, dar și pentru susținerea economiei locale.

Este vorba despre Restaurantul MOLDOPAN, pe Calea Națională, chiar lângă fabrica de pâine Moldopan, unul dintre brandurile locale cu cea mai mare notorietate în rândul botoșănenilor.

”Având în spate o tradiție a produselor de panificație naturale, ne-am decis sa aducem tuturor botoșănenilor gustul și savoarea mâncării de alta data, folosind ingrediente naturale procurate direct de la producătorii locali”, sunt primele gânduri transmise botoșănenilor de proprietarii Moldopan.



Având una dintre cele mai bine dotate și mai spațioase bucătării din industria locală HoReCa, Restaurantul Moldopan îi va încânta pe botoșăneni cu preparate delicioase cu gustul de odinioară, gătite din ingrediente proaspete, de cea mai bună calitate și produse cât mai aproape de municipiul Botoșani, la producătorii locali și regionali.

Un aspect foarte important este și acela că Restaurantul MOLDOPAN are propria sa parcare. 

Meniul zilei va fi zilnic între orele 11.00 – 15.00, totodată zilnic vor fi  și meniuri cu grătare proaspete.

COMENZI: +40 756 620 630

⏰ PROGRAM: 07.00 – 22.00

🏠 LOCAȚIA: Calea Națională, numărul 20 (lângă Admir – zona industrială)

Facebook: RestaurantMoldopanBotosani