Prima pagină » USR-iștii i-au torpilat pe Șoptică și Federovici: ”Shimbă becuri de 2000 de euro”. Silegeanu către USR-iști: ”Trebuie să fii labil intelectual să crezi că fiecare investiție e o hoție”
Politică Știri locale

USR-iștii i-au torpilat pe Șoptică și Federovici: ”Shimbă becuri de 2000 de euro”. Silegeanu către USR-iști: ”Trebuie să fii labil intelectual să crezi că fiecare investiție e o hoție”

 




 

Informația publicată de BanulBotoșănean.ro potrivit căreia s-a făcut pace între liderii PSD și PNL în Botoșani, Doina Federovici și Costel Șoptică, pentru a nu se bloca proiectele de dezvoltare a fost comentată cu atacuri din partea USR la adresa liberalilor și social-democraților.

Așa cum era de așteptat, USR îi privește la fel atât pe cei din PNL, cât și pe cei din PSD și nu se ascunde să anunțe că între cele două tabere nu este nicio diferență, cu toate că până acum au guvernat cu liberalii.

Pe grupul de Facebook Știri din Botoșani, USR-iștii Ady Hobjilă și Florin Tudose i-au torpilat cu acuzații pe Costel Șoptică și Doina Federovici, principalul reproș fiind acela că se folosesc fonduri guvernamentale și nu europene pentru investiții, cu sau fără înțelegere politică la nivel de județ. 

 

 

Ady Hobjila: ”PNDL 3 să trăiască! De ce nu se inteleg pe proiecte pe bani europeni? Cand e vorba de sifonat bani publici ar fi si culmea sa nu se înteleaga între ei…”

Florin Tudose: ”Catalin Silegeanu asta fac de 31 de ani! Schimba becuri de 2000 euro bucata iar restul fară comentarii. O să ajungem să plecăm cu toții din tara asta și să îi lăsăm numai pe ei

În replică, omul de afaceri Cătălin Silegeanu a explicat că programele de investiții trebuie privite în ansamblul lor, pentru rolul pe care îl au în comunitate și nu generalizat după anumite cazuri în care au fost fraudate fondurile.



 

Catalin Silegeanu: ”Florin Tudose Nu e adevărat! Eu ca și subantreprenor am participat la multe proiecte prin PNDL. Și am montat rosturi in multe zone diferite din tara. Și chiar am văzut și văd schimbări. Drumuri noi , apa , canalizare. Din afara toți zic ca se fura însă dacă ai fi constructor ai vedea ca nu e chiar așa.

Trebuie să fii labil intelectual ca să crezi că fiecare investiție făcută printr-un program X, care e o linie de finanțare în definitiv, e o hoție.”

 

Cătălin Silegeanu: Ady Hobjila Nu este firesc și logic ca un program să poarte o ștampilă, atâta timp cât există suficiente norme de aplicare pentru ca el să poată fi accesat de orice culoare politică. Ștampila trebuie pusă pe acei oameni care vor să fenteze, nu pe instrumentul pe care îl folosesc.

Pe întelesul tău : nu e vinovat stiloul pentru înjurătura de pe hârtie

In plus stim că celor de la USR le plac ștampilele.