Prima pagină » Senatorul Cristian Achiței este noul președinte al PNL Organizația Municipală
Politică

Senatorul Cristian Achiței este noul președinte al PNL Organizația Municipală





Schimbare la vârful organizației municipale a PNL Botoșani cu valuri de reproș aruncate de toți contra toți, mai ales între taberele Achiței-Flutu, pe de o parte, și Iliuță-Șoptică de cealaltă parte.

Toate frustrările din ultimii 7 ani, după fuziunea PNL-PDL au fost expuse la scenă deschisă astăzi pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

Viorel Iliuță a fost înlocuit la președinția PNL Botoșani de senatorul Cristian Achiței. Acesta a câștigat cu 8 voturi turul doi al alegerilor interne după ce în primul tur Iliuță a fost cel care a câștigat.

Pentru funcția de președinte al PNL Botoșani Organizația Municipală au candidat Viorel Iliuță, Cristian Achiței și Ada Macovei.

”De mâine începem să lucrăm să batem PSD, zi de zi și nu vom mai fi ”foștii” și ”foștii” ci un singur partid”, a declarat Cristian Achiței.

Acesta a candidat la municipiu și se va retrage din cursa pentru conducerea organizației județene, unde îl va susține, alături de Cătălin Flutur, pe prefectul Dan Nechifor în competiția cu actualul președinte Costel Șoptică.