Prima pagină » Vrei sa-ti construiesti o piscina acasa? Incepe cu o hidroizolatie de calitate!
Economic Știri locale

Vrei sa-ti construiesti o piscina acasa? Incepe cu o hidroizolatie de calitate!

 

Dincolo de aspectul si marimea piscinei pe care ti-o doresti, important este sa te gandesti la structura acestui spatiu, pentru a avea certitudinea ca te poti bucura de el cu succes o perioada indelungata. 

De exemplu, ai grija la felul in care te ocupi de o hidroizolatie piscina buna. Este bine sa stii ca ai la dispozitie mai multe tipuri de materiale din care poti alege, in functie de dimensiunea piscinei, dar si de rezultatele pe care ti le doresti. Mai mult, este recomandat si sa colaborezi cu o echipa de specialisti, care sa iti ofere garantia ca totul este realizat ca la carte. 

Dintre ce materiale poti alege cand vine vorba despre o hidroizolatie piscina? 

Pentru inceput, trebuie sa iei in considerare faptul ca pentru a izola piscina, poti alege dintre mai multe tipuri de materiale. Chiar daca se monteaza diferit, ele iti asigura o protectie excelenta impotriva infiltratiilor de apa: 

  • membrana bituminoasa – este vorba despre hidroizolatii armate cu fibra din sticla si care trebuie aplicate neaparat la o temperatura mai mare de 5 grade Celsius, pentru a te putea bucura de rezultate optime pe termen lung. Mai mult, despre membrana bituminoasa trebuie sa stii ca este elastica si flexibila, dar si stabila la cald, mai ales atunci cand razele soarelui sunt foarte puternice; 
  • membrane bituminoase si poliester – se aplica prin mixarea unui bitum distilat cu polimeri elastici, dar si cu armature dintr-o tesatura de poliester. De cele mai multe ori, partea superioara a membrane trebuie finisata atent cu nisip cuartos, pentru un aspect interesant; 
  • hidroizolatie lichida – este realizata cu ajutorul cauciului acrilic, permitandu-ti sa o aplici chiar si acolo unde suprafetele nu sunt perfect plane;
  • hidroizolatie din PVC – sunt simplu de fixat mecanic, urmand ca mai apoi sa fie sudate termic. 

Solicita ajutor unor specialisti in domeniu! 

Oricat de bine te-ai documenta in privinta hidroizolatiilor pentru piscine, daca nu esti specialist in acest domeniu, cel mai bine este sa apelezi la o echipa care dispune de toate ustensilele necesare pentru realizarea unor astfel de lucrari. Este vorba despre cea mai simpla si accesibila solutie, prin care te asiguri ca piscina ta va fi protejata de infiltratiile de apa si ca o vei putea utiliza cu incredere cat e vara de lunga! 

Ia in considerare dimensiunea piscinei inainte de a comanda materialele 

Pentru a fi sigur ca vei avea toate produsele necesare pentru realizarea unei hidroizolatii de calitate, masoara cu atentie piscina pe care o ai. In cazul in care ai nevoie de ajutor sa alegi cantitatile potrivite, nu ezita sa-i intrebi pe reprezentantii Hidroizolatii-Terase.ro, care iti stau mereu la dispozitie! 

Care sunt avantajele pe care ti le ofera hidroizolatiile? 

Nu in ultimul rand, indicat este sa cunosti si beneficiile pe care ti le ofera toate tipurile de hidroizolatii, pe care le ai la dispozitie. Astfel vei putea lua mult mai repede o decizie optima si iti vei putea continua lucrarile cat mai eficient! 

A avea acasa o piscina proprie reprezinta o investitie de viitor – in loc sa pierzi timp in trafic, pentru a ajunge la o piscina privata, acolo unde vei imparti apa cu persoane necunoscute, mai bine te ocupi singur de o astfel de lucrare. In cazul in care ai o curte suficient de generoasa, nimeni nu te opreste sa-ti construiesti o piscina, in care sa te relaxezi si sa te distrezi alaturi de cei dragi!

 

 

250x250x

250x250x