Prima pagină » Gică Maticiuc: ”PSD nu mai are candidat la Dângeni. Eu am demisionat, consilierii locali nu mai merg la ședințele partidului”
Politică

Gică Maticiuc: ”PSD nu mai are candidat la Dângeni. Eu am demisionat, consilierii locali nu mai merg la ședințele partidului”



 

 

Comuna Dângeni a fost și este una dintre cele mai disputate, din punct de vedere politic, din județul Botoșani. 

De la un candidat tânăr cu speranțe mari, PSD a ajuns să nu mai aibă niciun candidat în comună pentru alegerile locale după ce și-a îndepărtat singur candidatul pentru a face loc în partid viceprimarului de la PNL care a fost anunțat candidat al ALDE.

După toate acestea, viceprimarul PNL a fost convins de Florin Țurcanu, liderul ALDE, să renunțe la candidatura din partea PSD și să se întoarcă la ALDE. 

 



 

 

Gigă Maticiuc, cel care a demisionat din funcția de președinte al PSD Dângeni după ce liderii de la Botoșani au bătut palma cu viceprimarul PNL de la ALDE, a spus că acum PSD nu mai are niciun candidat pe plan local. 

Eu am demisionat, consilierii locali nu mai merg la ședințele partidului, iar candidatul Claudiu Ilaș nu va mai candida din partea PSD după ce au vrut să-l înlăture pentru Sorohan. Acum PSD nu mai are candidat la Dângeni. Noi nu ne întoarcem la PSD pentru ceea ce au făcut”, a declarat Gică Maticiuc.