Prima pagină » VIDEO Gheorghe Ciubotaru este candidatul PMP la Primăria Botoșani. A mai candidat și în 2000
Știri locale

VIDEO Gheorghe Ciubotaru este candidatul PMP la Primăria Botoșani. A mai candidat și în 2000



 

Economistul Gheorghe Ciubotaru este candidatul PMP Botoșani la funcția de primar al municipiului Botoșani. 

Acesta a candidat și în urmă cu 20 de ani din partea PNL și la prezentarea făcută de PMP a venit însoțit de planul său de dezvoltare pentru Botoșani propus în 2000 și din care încă mai sunt multe de făcut și după două decenii distanță. 

 

Cezar Vizitiu, președintele Organizației Municipale PMP Botoșani, a declarat că el personal a propus conducerii centrale spre validare candidatura lui Gheorghe Ciubotaru. 

 



 

”O personalitate publică locală cunoscută, de notorietate, un om pe care îl respectăm, cu un CV impresionant și dorim să construim o echipă pentru Primăria Botoșani. Această propunere îmi aparține mie în cea mai mare măsură”, a declarat Vizitiu

 

Anterior, și Vizitiu și-a anunțat intenția de a candida la funcția de primar al municipiului Botoșani, însă lipsa timpului necesar construirii unei candidaturi solide l-a făcut să renunțe la idee. 

 

”Aici avem reparația Teatrului, s-au cheltuit bani pentru a-l strica, a-l dărâma, și au trecut 20 de ani de când eu propuneam să-l reparăm. Sunt lucruri care s-au și făcut, cum ar fi Cornișa, dar îl am trecut și eu aici în program. Am fost consilier local când făceam opoziție singur, când dădeam în Termica pentru bancurile cumpărate cu de 20 de ori prețul, am fost și consilier județean și am militat să dispară incompatibilitatea dintre șef și subaltern. Am mai făcut lucruri bune și în alte funcții. Am fost cenzor în Zona Metropolitană, am fost vicepreședinte subsecretar de stat la o autoritate națională, m-am ocupat de legislație, am făcut legi frumoase în România pentru consumatori. Am fost CF-ist, inspector de bancă și finanțe. Mi-am făcut datoria, un om corect care respectă legea”, a declarat Gheorghe Ciubotaru

 

Acesta a mai candidat la funcția de primar în 2000, când a fost învins de Florin Egner, de la PSD. În 2004 nu a mai candidat pentru că PNL a mers în alegeri cu Cătălin Flutur, cel care avea să câștige alegerile la prima candidatură.