Prima pagină » Ce rochie de seara ti se potriveste?
Știri locale

Ce rochie de seara ti se potriveste?

Cu siguranta in cazul in care ai primit invitatia de a lua parte la un eveniment important, care se desfasoara pe timpul serii/noptii, trebuie sa iti alegi cu mare atentie tinuta.

Cu siguranta in cazul in care ai primit invitatia de a lua parte la un eveniment important, care se desfasoara pe timpul serii/noptii, trebuie sa iti alegi cu mare atentie tinuta.

Atunci cand intentionezi sa iti alegi o rochie pentru femei, pe care sa o porti la un eveniment luxos care se desfasoara pe timpul noptii sau pe timpul serii, alege-ti o rochie din dantel sau voal, dat fiind faptul ca acestea sunt materiale care transmit un look rafinat si elegant.

Daca evenimentul se desfasoara intr-o locatie luxoasa, poti alege de pe Neer.ro, o rochie de ocazie sofisitcata, care sa te ajute sa iti scoti in evidenta silueta, si care sa iti ofere posibilitatea de a te ridica la inaltimea evenimentului.

Rochii de seara lungi, care sunt croite din tull si dantela

In cazul in care urmeaza sa participi la un eveniment formal, unde se poarta dress code White sau Black Tie, atunci mai mult ca sigur va fi indicat sa alegi o rochie de seara lunga, fie din dantela, fie din tull.

Aceste rochii sunt cele mai elegante pe care le vei putea purta, si totodata, exista o multime de deosebite modele care te vor face sa te simti cu adevarat fermecatoare, indiferent daca urmeaza sa mergi la o nunta sau la un bal caritabil.

Rochiile de ocazie lungi au in cele mai multe cazuri fusta confectionata din tull, care este un material feminin si foarte festiv. Pentru a beneficia de un plus de pretiozitate, poti alege o rochie cu fusta din tull si corset sau de ce nu, chiar si o rochie cu top din dantela sau voal.

In mod evident, cu o astfel de tinuta, te vei simti mult mai increzatoare in fortele proprii si farmecul personal, si te vei simti mult mai seducatoare, indiferent daca esti o fire timida sau mai indrazneata!

Rochii de seara lungi, care au o crapatura sexi pe picior

Indrazneste sa alegi pentru marele eveniment, o rochie de seara cu crapatura pe picior. De ce? Pentru ca acesta este unul dintre cele mai sexi moduri de a participa, si de a impresiona persoanele din jur, la un eveniment de gala.

Rochii de ocazie cu volane

Rochiile cu volane sunt in tendintele sezonului, iar din acest motiv, cu siguranta le vei putea include si in tinuta ta de ocazie? In cazul in care de exemplu esti mai nonconformista si iti plac alegerile curajoase, iti poti indrepta atentia o rochie asimetrica cu astfel de volane.

Detaliile florale sunt cele mai de succes in randul fashionistelor, insa in cazul in care iti doresti sa fii o aparitie senzationala la eveniment, poarta o rochie cu design geometric.

Ai grija la culoare

Atunci cand trebuie sa iti alegi rochia pentru a participa la un eveniment important pe timpul noptii sau pe timpul serii, este deosebit de important sa ai grija ce culoare alegi. Exista unele culori care te pot scoate in evidenta in mod pozitiv, in timp ce alte culori te pot scoate in evidenta, dar in mod negativ. Cu o rochie neagra insa, nu vei da gres niciodata.

 

 

 



250x250x

250x250x

PNL Catalin Flutur 300 X 300

PNL Catalin Flutur 300 X 300